Uunihovi.fi

UuniHovi suunnittelee ja valmistaa laadukkaat tulisijat ammattitaidolla

Hyvä takka syntyy laadukkaista materiaaleista vuosien saatossa hyväksi todetuilla työtavoilla.

Materiaalit vaikuttavat olennaisesti tulisijan ulkonäköön sekä teknisiin ominaisuuksiin, kuten lämmönvarauskykyyn. Käytämme elemettiuunien sydäminä omia laadukkaita sydämiä. Valikoimaamme kuuluvat myös Uuniseppien valmistamat sydämet.

Tulisijojen sydämet

Tulisijan sydämeltä vaaditaan ehdotonta rapautumattomuutta vaativissa olosuhteissa. UuniHovin tulisijojen sydämiin ei käytetä terästeollisuuden ylijäämäkuonaa, vaan ainoastaan korkealaatuisia samottimassoja, jotka ovat todistaneet rapautumattomuutensa terästeollisuuden sulatusuunien ja juoksurännien runkomateriaaleina sekä tiiliuunien päälakivaluissa, jotka ovat niiden rasittuvimpia osia. Toimiva takkasydän auttaa säästämään myös luontoa ja rahaa.

Luukut

Takkatulen loimu on tunnelmanluojana täysin omaa luokkaansa. UuniHovin tulisijojen luukut valmistetaan käyttökohteesta riippuen joko valuteräksestä tai sävyteräksestä. Valittavana on sekä lasisia että umpinaisia luukkuja.

Toimittajina  Pisla / Narvi

Hormit

Toimiva piippuratkaisu varmistaa tulisijan hyvän vedon ja tehostaa siten sen toimintaa. UuniHovin tulisijat voidaan yhdistää olemassa olevaan hormiin, jos tiloissa sellainen on. Jos kohteessa ei ole hormia valmiina, voit hankkia kauttamme Schiedelin tai IKI-hormin aina varmat ja kestävät valmispiiput ja -hormit. Valmispiippu voidaan asentaa lähes kohteeseen kuin kohteeseen ja se mitoitetaan aina tulisijan ja käyttökohteen mukaan. Ympäristöystävälliset Schiedelin piippujärjestelmät on kehitetty Suomen vaativiin oloihin ja ne on tarvittaessa helppo asentaa myös itse.

Uunihovi.fi
 • Näyttelyhalli Vanha Nurmeksentie 11
  80710 Lehmo
 • avoinna ark 14-17
 • Myynti: 0400 500 921
 • Tehdas Teollisuustie 2,
  82730 Tuupovaara
 • Tehdas: 0400 960 283

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!


Uunihovi.fi
Uunihovi.fi
 • uunihovi@gmail.com
 • Myynti: 0400 500 921
  Vanha Nurmeksentie 11, 80710 Lehmo
 • Tehdas: 0400 960 283
  Teollisuustie 2, 82730 Tuupovaara

Copyright © 2021 Uunihovi.fi, Kotisivut ja hakukoneoptimointi: www.Sivuja.com